SELAMAT DATANG KE DUSUN AGRO

Kandang Transit

>> Rabu, 7 Januari 2009


Dusun Agro mengucapkan terima Kasih kepada Abang Rahim kerana sudi memberikan kerja sama untuk memberikan ruang kepada Dusun Agro untuk meletakan kambing kami di kandangnya bagi tujuan sebagai show room dan transit.
DNR Agro-biz (http://dnr-agrobiz.blogspot.com/) adalah milik Abang Rahim .
Kandang tersebut terletak di Lot 1530, Kg. Teluk Kemunting, Bachok, Kelantan. Fram Manager yang menguruskan Ladang tersebut adalah adik beliau ia itu Encik Shamsudian.
So bagi penternak-penternak kambing di kawasan Pantai Timor yang berminat untuk membeli kambing Boer, Saanen dan juga Kalahari bolehlah melihat contoh contoh kambing yang di import khas dari Queensland Australia di Kandang tersebut atau berhubung terus dengan Encik Samsuddin di talian 013-9728608 atau Sukor 013-3883635. Tempahan baka-baka kambing dari Australia boleh dibuat pada bila-bila masa sahaja.

0 ulasan:

Footer

Penafian : Segala maklumat yang terdapat di dalam laman blog ini adalah berdasarkan kepada pengumpulan maklumat dan pandangan kami. Oleh itu , pihak kami tidak akan bertanggungjawab ke atas apa-apa juga kehilangan ataupun kesan sampingan yang berlaku terhadap mana-mana individu ataupun organisasi lain kesan ke atas penggunaan maklumat yang terdapat di dalam laman blog ini. Terima Kasih
Salam Hormat dari Dusun Agro


  © Blogger templates Shiny by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP