SELAMAT DATANG KE DUSUN AGRO

Salam Dari Australia

>> Sabtu, 7 Februari 2009



Salam..?


Sorry coz lama gak tak update blog coz bzy ckit preparation utk ke ostolia bagi selection febuary. Allhamdullila selamat gak saya sampi pada 1 febuary di sini disambut brader zizan yg lama udah menunggu.


Pendekkan citer nya selection kami berjalan dgn lancar spt yg dirancang kan. Terima kasih kepada member2 yg sentiasa memberi sokongan utk memenuhkan crate kami, InsyAllah yg terbaik akan cuba kami lakukan, Yer lah kalau tidak takkan lah sampi kesini dua2 kan.


Untuk shipment end of febuary ini kira2 hampir 500 ekor lebih kami cuba load kan di KLIA. Jadi nya macam2 spec yg kami bawa mengikut selera kastemer. Seanan doe fullblood and buck registed ada, nak yg champion buck pun ada, bunting , yg dara x pelik lah mmg selera kwn pun, yg berumur pun ada, young doe and young buck pon ada.. yg pelik tu ada gak kestemer nak grandmother doe heeheeehe pulak, tapi bkn sebarang grandmother doe tau, ada isi sekali dlm perutnya dan isi nya tu lah yg mahal lorrr pun kiter bawak jugak.


Tak percaya nnti jemput datang tgok ler... cuci2 mata or shopping sekali pon ok gak, coz mmg ada stock lebih kiter bawak. Kite open kat rakan2 ternak jemput ler dtg ke kandang yg kite sewa sementara utk transit sehari dua loading. Tempat dan tarikh akan diberitahu kemudian, sesiapa yg berminat utk dtg sila2 kan mengemail kepada saya.


Jadi x mahu citer panjan2 ada ler beberapa pic yg sempat kite amik utk buat tatapan rakan2 ternak lain.........wassalammm.




Seronok ler tu zizan & kevin tgok kwn dtg heehheehee







Nie.. kwn boring ni asik main anak kambing jer klu gi farm tu......






Semua tu Fullblood Doe utk breeding diorg mmg besor2 coz udah berumur ckit lerrr tapi cun2 harap2 mcm tu ler 2 thn lagi kat pagoh nanti wachaaaa




Antara young doe siap sedia utk selection.. Mmg selera kawan pon, lain ckit doe ni, rege pun lain ckit lerrr




Fullblood doe berumor masuk 3 tahu, tapi tgok mcm stadey jer lagi





NIe team champion big buck, klu yg lps kami bawa snake, kali ni tgh selection nak bawak sapa lah pulah..




Susah sgt nak select kitorg amik jer tiga2, snake, billion, gulie haahahaa jemput nnti dtg cuci2 mata. kena rega jadikkk




Big buck red kalahari....!




Nie baru red kalahari young buck lorrrrr heheeheee yg atas tu lombu..



Sempat gak kami menghendap farel dalam hutan tu....

0 ulasan:

Footer

Penafian : Segala maklumat yang terdapat di dalam laman blog ini adalah berdasarkan kepada pengumpulan maklumat dan pandangan kami. Oleh itu , pihak kami tidak akan bertanggungjawab ke atas apa-apa juga kehilangan ataupun kesan sampingan yang berlaku terhadap mana-mana individu ataupun organisasi lain kesan ke atas penggunaan maklumat yang terdapat di dalam laman blog ini. Terima Kasih
Salam Hormat dari Dusun Agro


  © Blogger templates Shiny by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP