SELAMAT DATANG KE DUSUN AGRO

Target Shipment on Mei..

>> Selasa, 31 Mac 2009

Assalamualaikum..?
Salam kepada semua rakan2 ternak di Malaysia negara tercinta ku hahaa. Semoga rakan2 ternak dan kambing2 yg diternak berada dalam lindungan NYA. InsyAllah sok brader zizan www.pbramunia.blogspot.com akan berangkat sekali lagi untuk meninjau segala stock kambing yg ada di ausie queensland mane yg cun kite nak bawak balik. Aku rasa mcm awal sgt jer coz penat shipment yg lepas mcm x abis lagi jer.. apa nak buat tgh semangat bekobar ni pegi aje lah.
InsyAllah macam biasa lah saya akan menyusul kemudian untuk final selection mybe sekitar pertengahan april.
Oleh demikian sekarang kite buka oder kepada semua trader, pemborong, penternak dan juga jabatan2 yang bekaitan untuk membuat sebarang pertanyaan or tempahan. Semua kambing yang dibawa masuk sentiasa menggunakan breeding protokol yg sebenar bagi kambing2 baka.
sukor : 013-3883635 / 013-3993635
azizan: 013-7233635 / 016-7406141

0 ulasan:

Footer

Penafian : Segala maklumat yang terdapat di dalam laman blog ini adalah berdasarkan kepada pengumpulan maklumat dan pandangan kami. Oleh itu , pihak kami tidak akan bertanggungjawab ke atas apa-apa juga kehilangan ataupun kesan sampingan yang berlaku terhadap mana-mana individu ataupun organisasi lain kesan ke atas penggunaan maklumat yang terdapat di dalam laman blog ini. Terima Kasih
Salam Hormat dari Dusun Agro


  © Blogger templates Shiny by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP