SELAMAT DATANG KE DUSUN AGRO

BOER LANDED...!

>> Rabu, 10 Jun 2009

Assalamualaikum...? Harap semua rakan ternak berada dalam lindunganNYA. Allhamdullilah shipment pertama dlm jun kami selamat sampai pada 2 jun jam 2100 di animal hotel sepang dalam keadaan yang memuaskan dan selesa kerana tiada shipment lain pada mlm tu so senang ckit ler nak buat arrangment.

Apa-apa pon kami DUSUNAGRO dan www.pbramunia.blogspot.com mengucapkan ribuan terima kasih kepada semua yg sentiasa bersama kami, saya juga mohon maaf kepada yg hadir pada mlm tu sekiranya kurang layanan mesra dari kami memandangkan partner azizan masih di Australia utk next shipment jadi shipment tersebut terpaksa terpaksa kwn tadahkan dgn kederat yg ada.

Bagaimana pun nasib baik rakan-rakan lain ada dapat membantu pada mlm tu, seperti brader Hamidi n partner dari tergannu, hahahaaa T.Q bro sudi angkat ram utk kambing2 tersebut next time kite make to good deal wokay.

Kebetulan hujan sekejap pada mlm tu jadi dpt ler sekejap kwn luangkan masa sembang kepada yg hadir spt brader azizol, brader fairus, hj baharum dan wakil perda dari kedah, brader sapril, brader azmi dan sesiapa saja yg hadir pada mlm tu. Yg kirim lori spt brader anuar dari termeloh x dpt ler den nak sembang.

Macam maner pon atas sedikit kesulitan di sana, kami secara terbuka mohon maaf kerana tidak dapat landedkan dorper sekali pada malam tersebut terutama kat Brader Hisyam sorry bebanyak so insyAllah kami akan landed kan juga dlm masa yg terdekat ini.

Selain daripada itu juga kami ada available stock sebahagian di Lenga Pagoh dan sebahagian di B.Pahat untuk F1/F2/F3 sekitar 30 ekor Kalahari buck registed 1 ekor, kalahari does registed 2, kalahari does unregisted 6 ekor, commercial buck registed 1 ekor dan commmercial buck unregisted 1 ekor. Manakala stok F6 does 35kg over, Fullblood does and stud buck serta seanan semuanya habis di pilih pada keesokkan paginya,So ramai yg kecewa, insyAllah Next shipment. Kepada rakan2 yg ingin mendapatkan stock kambing tersebut dengan harga yg mampu milik sila hubungi kami (Clearance stock lorrr...!) 013-3883635 / 013-3993635

Oleh yg demikian x mahu yg ramai kecewa kami OPEN ODER for next shipment yg dijangkan landed middle of july. Kami mempunyai stock terhad dairy goat spt seanan, toggenburg, british alphine utk shipment july. Pic brader zizan akan update kemudian dlm ujung mggu ini.Macam mane pon boer tetap menjadi pilihan utama kami.Walaupun dengan kadar currency yg agak tinggi sekarang kite tetap akan landed untuk memenuhi permintaan.

Untuk sedikit kelainan next shipment kami akan cuba bawakan rusa untuk breeding sendiri, kepada yg berminat juga boleh membuat tempahan awal untuk join shipment kami heheheeeeee...
wassalam.?

0 ulasan:

Footer

Penafian : Segala maklumat yang terdapat di dalam laman blog ini adalah berdasarkan kepada pengumpulan maklumat dan pandangan kami. Oleh itu , pihak kami tidak akan bertanggungjawab ke atas apa-apa juga kehilangan ataupun kesan sampingan yang berlaku terhadap mana-mana individu ataupun organisasi lain kesan ke atas penggunaan maklumat yang terdapat di dalam laman blog ini. Terima Kasih
Salam Hormat dari Dusun Agro


  © Blogger templates Shiny by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP